Cryonic Huippukylmähoito Varsinais-Suomen alueella!

Huippukylmähoidosta yleisesti

Neuro Cryo Stimulation eli NCS-hoidolla aiheutetaan iholle termoshokki. Hoito vaikuttaa kehoon suoraan sekä hermostollisesti. Hoidettavalle alueelle suunnataan 50 barin paineella tuleva hiilidioksidikidesuihku joka on -78 asteista. Tällä toimintatavalla saadaan aikaan termoshokki kun alueen lämpötila laskee nopeasti kymmeniä asteita.

Meilä on käytössä nykyaikainen ja moderni CryoScreen-laite jonka näytöltä nähdään hoidettavan alueen lämpötila välittömästi. Laite kulkee mukana tallikäynneillä vaivattomasti! Laitetta voidaan käyttää niin hevosille, koirille kuin ihmisillekin.

Cryonic-huippukylmähoitolaitteilla on lääkinnällisten laitteiden CE-luokitus ja yritys vastaa siitä, että tuote on olennaisten vaatimusten mukainen, saavuttaa sille määritetyn suorituskyvyn eikä vaaranna potilaan eikä myöskään laitteen käyttäjän turvallisuutta.

Cryonic-huippukylmähoitolaitteilla on lääkinnällisten laitteiden luokitus ja valmistajalla ISO 9001 -sertifikaatti. Laitteen käyttöönottoa edeltää aina ammattimainen paikallinen koulutus.​ NCS-huippukylmän käytöstä on tutkimustuloksia ja referenssejä.

MIKSI HUIPPUKYLMÄ?

- dopingvapaa
- supernopea hoitokeino, puhutaan parista minuutista per hoidettava alue
- sopii käytettäväksi kisakaudella
- vähentää ja jopa poistaa tulehdusta
- lievittää kipua
- nopeuttaa ruhjeiden ja haavojen paranemista
- nopeuttaa paranemista myös mm. hankosidevamman/jännevamman hoidossa
- rentouttaa lihaksia ja lihaskalvoja
- aktivoi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
- täysin lääkkeetön!
- paikallinen hoitomuoto
- pieni koko, esim. hevosen takapolvien kylmäys tehokkaasti mahdollista!
- tehokas apu mm. kaviokuumeen hoidossa

Ja paljon monia syitä!

Hinnasto;

50€ per hoidettava alue 
25€ saman hevosen toinen hoidettava alue

TUTUSTUMISHINTAAN HEINÄKUUN AJAN 30€/HOIDETTAVA ALUE!


Hintoihin sisältyy kilometrikorvaukset 40 km matkalta, lähtöpaikkana Aura. Tämän jälkeen 0,43€/km.  Mikäli samalla tallilla on 5 tai useampi hoidettava sisältyvät kaikki kilometrit Varsinais-Suomen alueella hintaan. 

Hinnat sisältävät alv 24%!