PATENPONIT

Luotettavaa hevosten ja ponien myyntiä sekä välityspalveluita!

HAR DU LETAT EN HÄST ELLER EN PONNY?

Vi säljer och distribuerar hästar för hobbyanvändning med flera års erfarenhet för att möta våra kunders behov. Vi bekänner oss alltid med hästarna först för att garantera köparen så korrekt information som möjligt om hästen och dess beteende. Våra hästar är alltid i normal användning fram till försäljning och deltar regelbundet i t.ex. för tävlingar och coachning!VILKA ÄR VI?

 

Melina Sandelin

 © Henni-Leena Helenius
© Henni-Leena Helenius
Jag ansvarar för hästarnas dagliga rörelse, den allmänna organisationen av saker, webbplatsen samt sociala mediekanaler och kundtjänst. Utöver dessa rider jag även unga hästar till andra och guidar ridlektioner. 

Ridår ligger redan bakom de 18 och under den tiden har jag arbetat så timmar med grepp om team- och medarbetarrollerna. Jag har tävlat i hopp samt dressyr till nivå 1-3 med dussintals olika hästar. Jag anser att förmågan att rida olika hästar är en viktig funktion, vilket är särskilt viktigt i detta jobb.

Paula Perksalo

Dagliga uppgifter inkluderar att driva ett normalt vardagsliv hemifrån, mata hästar, städa stallet, pappersarbete och allt som rör försäljningsintäkter.
FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER!